Var med och skapa Sveriges bästa
tv-upplevelser

Lediga jobb

Att jobba på Bonnier Broadcasting

Bonnier Broadcasting är Nordens största kommersiella tv-bolag. Vi är ledande i utvecklingen av rörlig bild och digitaliseringen av tv-industrin med hjälp av kraften och styrkan i våra stora varumärken TV4 och C More – och hos våra fantastiska medarbetare.

Tillsammans med ett gäng härliga och smarta kollegor blir du som arbetar hos oss en del av den digitalisering som hela mediebranschen befinner sig i. En hög förändringstakt där vi utmanar konventionellt tänkande med vår kreativitet och förmåga att snabbt genomföra idéer fyller vår vardag. Målet är att som ett lag skapa Sveriges bästa upplevelser av rörlig bild – alltid med användarnas behov i centrum.

Att jobba hos oss innebär stora utmaningar, högt tempo och många skratt, där alla medarbetare och avdelningar har en viktig roll. Just nu är vi mitt uppe i en digital transformation, och stort fokus läggs på att leda den tekniska utvecklingen på marknaden. Omkring 100 av våra 300 medarbetare jobbar redan med produkt- och teknikutveckling, och till vår IT-organisation söker vi alltid nya medarbetare.

Våra medarbetare

Det finns en hög tilltro till medarbetarnas kunskap och kompetens. Det gör att jag som anställd känner mig motiverad och uppskattad. Jag upplever medarbetarkulturen som väldigt generös och inkluderande.

Josefine

Systemutvecklare

Det bästa med att jobba på Bonnier Broadcasting är alla professionella och engagerade kollegor. Jag gillar även företagskulturen som är öppen för ny teknik och nya idéer.

Elnaz

Androidutvecklare

Framtiden för Bonnier Broadcasting är väldigt spännande eftersom vi måste vara väldigt lyhörda och lättrörliga i förhållande till våra användare i ett tv-landskap under förändring.

Ivar

Big Data

Om arbetsplatsen

Inom moderbolaget Bonnier Broadcasting jobbar vi med gemensamma frågor som teknik, programbeställningar, inköp, ekonomi, HR och varumärke. Den digitala utvecklingen gör att många arbetar med teknik och IT, men även projektledare, controllers, bolagsjurister och kommunikatörer finns bland kollegorna. Produktion av sport för våra varumärken TV4 och C More är också placerad här, men de flesta av våra andra program produceras av externa produktionsbolag.

På moderbolaget Bonnier Broadcasting finns runt 300 anställda i vårt nyrenoverade huvudkontor på Gärdet i Stockholm. Där har vi sällskap av 250 kollegor på dotterbolagen TV4 och C More, och i nära anslutning sitter vårt produktionsbolag Nyhetsbolaget. I Sundsvall finns ett kontor med främst anställda inom TV4:s försäljningsavdelning. Både TV4 och C More har även säljare på andra orter i Sverige. Dessutom finns kollegor i Finland och Danmark.

Vi tror på självledarskap, agila team och att grunden till ett effektivt samarbete är bra relationer. Det leder till att vi kan prestera och skapa bättre förutsättningar för innovation, kreativitet och nya möjligheter i digitaliseringen av tv-industrin.

Varför jobba hos oss

Innovation – I vår fortsatta digitala resa bygger vi nästa generations tv-upplevelse. Var med och påverka!

Personlig utveckling – I våra effektiva team får du stort eget ansvar och möjlighet att prova nya saker i en omvärld och bransch i ständig förändring.

I

Satsning på streaming – Var med och utveckla två av den svenska marknadens mest använda streamingtjänster: TV4 Play och C More

Lediga jobb inom Bonnier Broadcasting

Sofia Broberger

Rekryteringsansvarig

sofia.broberger@bonnierbroadcasting.com

Välkommen att söka våra utannonserade tjänster. Har du frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Sofia Broberger.

Vi ser fram emot din ansökan!

Tegeluddsvägen 3-5