Var med och skapa Sveriges bästa streamingtjänst

Lediga jobb

Att jobba på C More

C More är den snabbast växande tjänsten på mediebranschens snabbast växande marknad. Framgångsfaktorer på den resan har varit och fortsätter att vara att vi sätter alltid användaren i centrum och att vi ständigt utmanar oss själva och varandra till att bli bättre. Tillsammans jobbar vi mot att fler ska få uppleva vår tjänst och vårt innehåll med sporträttigheter som SHL, HockeyAllsvenskan, Allsvenskan, och Superettan och med premiumdrama som Saknad, Gåsmamman och Farang. Från och med februari 2017 ingår även det bästa innehållet från TV4 i vår tjänst, reklamfritt!

Att leverera Sveriges bästa streamingtjänst förutsätter nära samarbete och kunskapsutbyte mellan alla våra olika team och roller. Vi ordnar ofta interna kunskapshöjande föreläsningar, workshops och andra aktiviteter, kring digital business i allmänhet och vår affär i synnerhet. Som medarbetare på C More har du alla chanser till lärande. Varje dag.

Tillit, transparens och tydlighet är andra nycklar till vår framgång och till att vi har roligt på jobbet. Vi tror inte på att styra med regler, instruktioner och förbud. Vi rekryterar medarbetare som är kompetenta, handlingskraftiga och kapabla att fatta beslut som är för hela C Mores bästa. Därför kan vi också ge mycket frihet. Det är våra ledares ansvar att stå för tydliga mål och tydliga förväntningar. Med det på plats är det vår fasta övertygelse att varje individ kan fatta kloka beslut om vad som behöver göras och hur.

Våra medarbetare

Att få vara med och bidra till C Mores vision: Sveriges bästa streamingtjänst 2020, är väldigt utmanande och inspirerande. Med duktiga och resultatdrivna kollegor på C More, TV4 och Bonnier Broadcasting är det roligt att komma till jobbet, varje dag!

Stefan

Partner Sales Manager, Sport

På C More känner jag att jag alltid kan säga vad jag tycker och att bra input alltid uppskattas. Vi hjälper varandra att ständigt utvecklas och bli ännu bättre på det vi gör.

Jenny

Growth Lead

Jag är förtjust i den cocktail av frihet och förändring som finns på C More. Vi har mandat att göra nytt och vi vet att vi tillsammans gör det väldigt bra. Det är helt enkelt en arbetsplats där jag känner att jag växer tillsammans med bolaget.

Farid

Head of Content Planning & Editorial

Om arbetsplatsen

C More är på pappret ett litet bolag med ett 30-tal anställda. Långt fler medarbetare, anställda i affärsområdesbolaget Bonnier Broadcasting, jobbar  med våra tjänster. Du hittar oss på Gärdet i Stockholm i nyrenoverade aktivitetsbaserade kontorslokaler med restaurang och egna friskvårdslokaler i huset.

I Danmark har vi dessutom ett branch office med ett tiotal anställda inom sälj och marknad. Göteborg är basen för ett av våra Field Sales team som täcker väst- och sydsverige.

Vi är noggranna och tar god tid på oss för flera samtal i våra rekryteringsprocesser. Syftet är att när vi väl kommer överens om att du ska ta plats i gänget ska vi ha lärt känna varandra och både du och vi ska känna oss säkra på att vi är en bra match. Vi väntar inte till din första arbetsdag, vi betraktar dig som kollega så snart vi har ett avtal på plats. Och din introduktion börjar direkt, till exempel bjuds du in till informationsmöten, konferenser och after work. Välkommen med din ansökan. Välkommen till C More!

I vårt moderbolag Bonnier Broadcasting jobbar de som producerar C Mores sportprogram, annonser för jobb där hittar du här.

 

Varför jobba hos oss

Vi är i stark tillväxt 

Det är lika roligt och spännande som utmanande att få verka på en tillväxtmarknad och i ett bolag i ständig utveckling. Vi har siktet inställt på vår vision för 2020, att vara Sveriges bästa streamingtjänst!

Vi är en del i något stort

Vi är ett litet bolag med stora kompetensresurser i den större helheten Bonnier Broadcasting. Det innebär också att våra medarbetare har alla möjligheter att utvecklas, inom C More och inom Bonnierkoncernen.

Vi lär oss varje dag

Vi växer och lär oss varje dag, på jobbet! Vi undersöker, testar och lär oss. Genom att utforska gränserna och utmana oss själva och varandra när det gäller vad som är möjligt bygger vi kompetens hela tiden, som bolag och som individer.

Lediga jobb på C More

 

Följ oss på LinkedIn

Sofia Broberger

Rekryteringsansvarig

sofia.broberger@bonnierbroadcasting.com

Välkommen att söka våra utannonserade tjänster. Har du frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga, Sofia Broberger. Vi ser fram emot din ansökan!

Vi tar emot ett fåtal praktikanter från högskoleutbildningar som är relevanta för vår verksamhet. Du kan söka här. Hör du inget från oss i god tid inför din praktikperiod har vi tyvärr inte någon plats till dig.

Tegeluddsvägen 3-5